Fastighetstekniker – Snickare, målare & tekniker

Upplands Boservice kan hjälpa er med stort som smått.

Vi har egna VVS-montörer, Elektriker, Drift- & Fastighetstekniker, Snickare och Målare som kan hjälpa er med bygg, teknik och reparationer i er fastighet.

Byggtjänster

Snickare
Våra snickare hjälper er med allt från mindre reparationer till större renoveringar och ombyggnationer. Läs mer om snickare.

 

VVS
Behöver ni hjälp med VVS-reparationer eller byte av undercentral? Våra VVS-montörer hjälper er med allt från mindre lägenhetsreparationer till större fastighetsinstallationer.  Läs mer om VVS.

 

Målare
Vi har egna målare som hjälper er med fasadmålning, målning av snickeridetaljer och tapetsering. Läs mer om målning.

 

Elektriker
Vi har specialistkunskaper inom tvätt- och torkutrustning från Electrolux/Wascator och utför förutom service även löpande reparationer och nyinstallation av el.
Läs mer om elektriker.

 

Ventilation
Vi utför löpande tillsyn av ventilationssystem, hjälper er med reparationer, nyinstallationer samt rengöring och service av fläktar och aggregat. Vi erbjuder även totalavtal för garanterat godkänd OVK. Läs mer om ventilation.

 

Försäkringsskador
Vi hjälper er med skadehantering och åtgärder till följd av försäkringsskador. Läs mer om återställning och försäkringsrenovering.

Tekniska tjänster

El-bilsladdning
Tillsammans med vår samarbetspartner kan vi hjälpa er med laddstolpe eller laddbox till föreningens parkering. Läs med om laddstation för BRF.  

 

Drift- & Fastighet
Vi har datoriserade styrning och driftövervakning av viktiga fastighetssystem som värme- och vattenförsörjning, ventilation, hissar, belysning och portlås bland annat. Systemet larmar automatiskt vid fel och åtgärder kan sättas in omgående. Läs mer om drift- och fastighetsteknik.

 

Underhållsplan
Underhållsplanen är ett av styrelsens viktigast dokument för att bibehålla fastighetens värde över tid. Vi kan hjälpa er ta fram en underhållsplan och med att uppdatera och administrera den. Läs mer om underhållsplan.  

 

Energi
Vi erbjuder regelbunden uppföljning av er energiförbrukning, ger förslag på förbättringar och kan hjälpa er med energideklarationer. Läs med om våra energitjänster.

 

Dygnet-runt-beredskap
Vi erbjuder dataövervakning och jour där du kan få omgående hjälp vid akuta skador. Läs mer om vår dygnet-runt-jour.

 

 

Vill du veta mer om våra bygg- och tekniktjänster?

Kontakta Hans Holst, 018-18 74 63, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia