Energideklarationer & Energiförbrukning

Energi 

Vi hjälper er med detaljerad och regelbunden uppföljning av er fastighets energiförbrukning. Fastighetens energiförbrukning har en betydande roll i fastighetens kostnader. Upplands Boservice kan hjälpa er med förbättrande åtgärder samt energideklarationer och åtgärder utifrån dessa.

 

Energideklaration

En energideklaration är ett dokument som innehåller uppgifter kring hur mycket energi som används i ett hus.
Energideklarationen är till för den som ska köpa eller hyra en bostad i första hand, men den kan även hjälpa föreningen med besparande åtgärder.

Alla energideklarationer följer en viss standard och den kan således användas för att jämföra olika fastigheters energiförbrukningar. Vid nybyggnationer ska en energideklaration upprättas. Byggnader som ofta besöks av allmänheten ska även de ha en energideklaration.

 

Kontroll & Uppföljning av förbrukning

När man pratar om energiförbrukning tänker de flesta på elförbrukningen, men energiförbrukningar kan även inkludera energikrävande resurser såsom värme, kall- och varmvatten. 

Upplands Boservice kan hjälpa er med regelbundna och detaljerade kontroller och uppföljningar av er energiförbrukning. Vi hjälper er även med energibesparande förslag och åtgärder.

 

Behöver ni hjälp med energideklaration eller kontroll och uppföljning av er energiförbrukning?
Kontakta oss på Upplands Boservice genom att fylla i formuläret.

Vill du veta mer om våra tjänster inom energideklaration och energiförbrukning?

Kontakta Hans Holst, 018-18 74 63, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia