Fastighetsjour i Uppsala & Enköping

Dygnet-runt-beredskap

När olyckan väl är framme är det viktigt att rätt åtgärder genomförs omgående för att rädda stora värden. När något händer i din fastighet kan Upplands Boservice hjälpa er med snabb och kompetent hjälp från en av våra servicetekniker. Via vår dataövervakning eller via vår felanmälan får du tillgång till erfaren service- och reparationspersonal.  

 

Med oss som partner kan ni känna er trygga i att hjälpen endast är ett samtal bort. Vår fastighetsjour är för akuta fel som behöver omgående tillsyn och handling. För mindre akuta problem kan ni alltid göra en felanmälan.

 

Vad är ett akut problem?

Problem med vatten och avlopp kan leda till stora problem om de inte åtgärdas. En sprutande eller utströmmande vattenläcka bör åtgärdas omgående en mindre läcka eller läckage kan ofta vänta tills nästkommande vardag. Om ni har ett avlopp vars vatten stiger av sig själv är det ett akut problem.

 

Har ni dörrar, fönster eller portar som inte går att öppna, stänga eller låsa kan ni kontakta vår jour för hjälp. Om ni har haft inbrott är det viktigt att ni ringer polisen innan ni kontaktar vår fastighetsjour.

 

El som slutar fungera trots fungerande säkringar och betalda räkningar är även det ett ärende för jouren, har ni ett elproblem som uppstår till och från kan ni göra en felanmälan.

 

 

Vill ni veta mer om vår dygnet-runt-jour? Eller behöver ni göra en felanmälan? Fyll i formuläret.

Vill du veta mer om vår dygnet-runt-beredskap?

Kontakta Hans Holst, 018-18 74 63, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia