Laddstolpar & Laddboxar till Bostadsrättsparkering

Upplands Boservice kan hjälpa er framtidssäkra er förening!

 

Utvecklingen inom miljövänliga drivmedel har under de senaste åren ökat väsentligt, och idag blir elbilen en allt vanligare syn på Sveriges vägar. Därför har vi på Upplands Boservice utökat vårt sortiment och erbjuder numer laddstolpar och laddstationer till våra bostadsrättsföreningar.

 

Kärt barn har många namn och när det kommer till att ladda en elbil finns det många namn på laddaren.
Låt oss gå igenom dem tillsammans!

Laddstation är namnet på den plats där ett eller flera eldrivna fordon kan laddas samtidigt. Det kallas ibland även för laddplats men vanligast är att denna laddningsinstallation kallas för laddstation.

Laddstolpe, även kallat laddare är den hårdvara som tillhandahåller strömmen för själva laddningen av din elbil. Laddstolpen kommer i flera olika varianter: normalladdare, semi-snabbladdare och snabbladdare. Laddstolpar kan installeras såväl på utomhusparkeringar som i garage.

Laddbox syftar oftast till en väggmonterad laddare som är framtagen för laddning av ev-fordon i hemmet eller andra mer privata miljöer, ex. företagets parkering. Laddboxar kan däremot även vara monterade på en stolpe. Laddboxar är vanliga i garage.

Med Upplands Boservice kan er förenings parkering alltså agera som en laddstation där ni använder er av såväl laddstolpar som laddboxar beroende på om det är en utomhusparkering eller ett garage!

 

Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi smarta laddlösningar i flera olika varianter beroende på er BRF:s behov och elnätskapacitet. Vi hjälper er i djungeln av valmöjligheter i allt från val av laddhastighet, laddbox och installationsalternativ, till vilken betallösning ni ska använda er av!

 

Är ni intresserade av att utforska möjligheterna till att skapa en laddstation på föreningens parkering?

Kontakta oss på Upplands Boservice så hjälper vi och vår samarbetspartner er ta fram den ultimata laddlösningen för er!

 

Vill du veta mer om våra laddboxar för BRF?

Kontakta Hans Holst, 018-18 74 63, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia