Snickare för renovering, ombyggnation & reparation

Är ni i behov av en snickare?

Har ni tröttnat på köket, badrummet eller kanske tvättstugan? Eller är det helt enkelt dags för en upprustning, uppfräschning och uppgradering?

Upplands Boservice kan hjälpa er med allt från större renoveringar till mindre reparationer. Vi har bred kunskap inom renovering och ombyggnation och erbjuder såväl renovering av badrum och kök som större projekt såsom renovering av balkonger och utbyggnader.

 

Renovering av kök

Ska ni renovera köket? Många drömmer om att renovera köket och när det väl är dags är det viktigt att renoveringen görs av erfarna och lyhörda snickare så att köksdrömmarna kan gå i uppfyllelse.

Förutom att Upplands Boservice kan hjälpa er uppfylla era köksrenoveringsdrömmar, har vi även lång erfarenhet av att utföra renoveringar åt och inom bostadsrättsföreningar. Vi ser till att störningen hos grannarna är minsta möjliga.

 

Renovering av badrum & tvättstuga

Renovering av badrum och tvättstuga ställer höga krav på kvalitet och säkert byggande. Likt köksrenoveringsdrömmar är det många som drömmer om att renovera badrummet.

Tvättstugan är ofta ett bortglömt rum, eller ett rum som prioriteras bort när det kommer till renovering. Men faktum är att det är minst lika viktigt att renovera tvättstugan, eller i alla fall se till att det är ett finns ett intakt och säkert tätskikt även där. I bostadsrättsföreningar där tvättstugan används med frekvent är det viktigt att kontinuerligt serva maskinerna mellan renoveringarna.

 

Behöver ni hjälp med köksrenovering, badrumsrenovering eller kanske renovering av balkonger och gemensamma utrymmen i föreningen?

Kontakta oss på Upplands Boservice. Fyll i formuläret direkt här på sidan så återkommer vi med offertförslag på er renovering.

Vill du veta mer om våra tjänster inom ombyggnation, renovering & snickeri?

Kontakta Hans Holst, 018-18 74 63, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia