Service, installation & reparation av ventilation

Ventilation för god inomhusmiljö

Ventilation är viktigt för att skapa ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat. Vi kan hjälpa er med löpande kontroll, service och reparation av befintliga ventilationssystem samt installationer av nya system.

Behöver ni hjälp med åtgärder med anledning av obligatorisk ventilationskontroll (OVK) såsom rengöring, service av fläktar, injustering av luftmängder kan vi hjälpa er med det också.

 

Ventilationsservice

För att säkerställa er en störningsfri och funktionell drift av ert ventilationssystem hjälper vi er med löpande kontroll och service av er ventilation. Ventilationsservice gör att ventilationssystemet fungerar bättre och hjälper till att förlänga livslängden på systemet.

I samband med vår ventilationsservice rengör och servar vi fläktar och aggregat. Om ventilationssystemet är i behov av reparationer kan detta även åtgärdas i samband med ventilationsservicen.

 

Ventilationsservice för OVK

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och är en lagstadgas kontroll av ventilationssystem. Kraven på ventilationskontroll gäller för ventilation i flerbostadshus och fastigheter som använd för skolor, förskolor och sjukvård bland annat. Vilka regler som gäller för er ventilation beror på vilken typ av ventilationssystem ni har samt byggnadstyp. Upplands Boservice erbjuder ett heltäckande serviceavtal för er ventilation som garanterar godkänd OVK.

För dig som inte har vårt totalavtal för godkänd OVK erbjuder vi även hjälp med åtgärder med anledning av en underkänd eller kommande OVK. Vi kan då hjälpa er med rengöring av ventilationssystem, aggregat och fläktar samt service och injustering.

 

Ventilationsinstallation

Är ni i behov av ett nytt ventilationssystem. Vi kan hjälpa er med ombyggnations av befintliga ventilationssystem och nyinstallationer. Att installera ny ventilation ger förutom ett bättre inomhusklimat även minskad energiförbrukning och minskade driftkostnader.

Våra ventilationstekniker kan hjälpa er med en effektiv och kvalitetssäkrad ventilationsinstallation. Tillsammans går vi igenom er byggnad och utreder vilket ventilationsbehov som finns för att se till att ni får ett nytt ventilationssystem som är optimalt för er. Efter installationen kan vi även hjälpa er med energimätning och energideklaration.

 

Behöver ni hjälp med er ventilation?

Kontakta oss på Upplands Boservice genom att fylla i kontaktformuläret nedan!

Vill du veta mer om våra ventilationstjänster?

Kontakta Hans Holst, 018-18 74 63, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 26.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia