VVS Reparation, montering & installation

VVS är en förkortning som står för Vatten, Värme och Sanitet.

Oftast behövs en VVS-montör för rörinstallationer, installationer av värmesystem och installationer av varmvattensberedare. Eftersom det är viktigt att VVS-installationer görs på rätt sätt är det faktiskt bara VVS-montörer som får genomföra denna typ av installationer. Om du ska renovera ett badrum eller ett annat våtutrymme kommer du behöva anlita en certifierad VVS-montör. 

 

Vi hjälper dig med VVS 

Förutom nyinstallationer av VVS kan vi på Upplands Boservice även hjälpa er med VVS-reparationer om något gått sönder eller är fel installerat. Vi åtar oss utbyten av hela undercentraler, kulvertar och stammar. Förutom detta besitter vi dessutom specifik kunskap om vattenbesparing och avhärdningsutrustning och kan hjälpa er med energibesparande åtgärder. 

 

Våra VVS-reparatörer utför allt från mindre VVS-reparationer i enstaka lägenheter till större fastighetsinstallationer. Upplands Boservice är ett heltäckande förvaltningsföretag som kan hjälpa dig med installation, reparation, montering och byte av VVS-installationer.

Behöver ni hjälp av duktiga VVS-montörer i Uppsala eller Enköping? Kontakta oss på Upplands Boservice.

Vill du veta mer om våra VVS-tjänster?

Kontakta Hans Holst, 018-18 74 63, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia