Ekonomisk förvaltning - från början till bokslut

Ekonomisk förvaltning för BRF

Upplands Boservice erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Vi kan hjälpa er med allt från enstaka eller löpande hantering av hyres- och avgiftsavisering till digitala tjänster för fakturahantering och rapportering.

Är du redan kund hos oss, klicka på Logga in till höger uppe i menyn för att komma åt blanketter och mer information.

 

Fullständig ekonomisk förvaltning

Vi har 50 års branschkunskap inom förvaltning. Vi ser till att er ekonomi sköts med stor noggrannhet och kompetens. Med oss som ekonomisk förvaltare får ni en egen kontaktperson som ni kan vända er till för frågor och funderingar. Vår fullständiga förvaltning sker i enlighet med rådande normer och förordningar samt ISO-certifiering.

Strategisk ekonomisk planering

Att planera föreningens ekonomi strategiskt är viktigt för att hålla avgifter och kostnader på en jämn nivå. Upplands Boservice får ni professionell hjälp med underlag och uppföljning som ökar era chanser att ta goda och långsiktiga beslut gällande er ekonomiska planering. Vi hjälper er med att lägga upp budget och att ta fram långtidsprognoser som årligen uppdateras. Vi erbjuder även assistans och stöd vid låneomsättning.

 

Tjänster inom ekonomisk förvaltning

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom ekonomisk förvaltning, tjänsterna är tillgängliga som enstaka eller fristående insatser och som del av vår fullständiga förvaltning. Har ni frågor om upplägg är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

 

Administrativa tjänster

Våra administrativa tjänster inkluderar hantering av avgifts- och hyresavisering och utbetalning av löner och arvode inom föreningen. Läs mer om våra administrationstjänster.

 

Bokföring & Redovisning

Vi hjälper er med bokföring, bokslut, redovisning och mer. Era resultat och rapporter presenteras på ett lättbegripligt sätt. Läs mer om vår bokförings- och redovisningstjänst.

Digitala tjänster

Våra digitala tjänster innehåller verktyg för digital hantering av fakturering och digitala ekonomiska rapporter. Ett enkelt sätt att sköta och hålla koll på föreningens ekonomi. Läs med om digital fakturahantering och rapportering.


 

Vill du veta mer om våra ekonomiska förvaltningstjänster?

Kontakta Jasmin El-masri, 018-18 74 65, eller Malin Vester, 0171-47 83 16.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia