Digital fakturahantering & ekonomisk rapportering

Upplands Boservice erbjuder två digitala tjänster för hantering av fakturering och ekonomi- och hyresinformationsrapporter. Tjänsten gör det enkelt för dig som kund att hantera din förenings ekonomi.

Digital fakturahantering

Tjänsten webbfaktura ger dig som användare möjligheten att kontera och attestera inskannade fakturor på webben. Ett lättanvänt verktyg för hantering av elektroniska fakturor och leverantörsfakturor. Tjänsten är öppen dygnet runt, och du som användare kan sköta dina fakturor var som helt, när som helst. I det digitala arkivet kan du även söka efter konterade och attesterade fakturor som gått till betalning. Ett enkelt och värdefullt verktyg för att hantera alla föreningens fakturor.

 

Digital hantering av ekonomiska rapporter

Den digitala tjänsten webbinfo innehåller ekonomi- och hyresinformationsrapporter. Här kan du enkelt logga in och få en överblick av er ekonomi. Rapporterna presenteras på ett överskådligt sätt och du kan enkelt klicka dig in och granska varje rapport på detaljnivå. Förutom möjligheten att se dina rapporter i webbverktyget kan du även spara ner dem i Excel-format för vidare bearbetning.

 

Är ni intresserade av våra digitala tjänster för fakturahantering och rapportering?
Kontakta oss genom att fylla i offertförfrågan.

Vill du veta mer om våra digitala ekonomitjänster?

Kontakta Jasmin El-masri, 018-18 74 65, eller Malin Vester, 0171-47 83 16.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia