Markarbeten och markberedning

Dränering och isolering av husgrund

Dränering av hus och husgrunder är en av de viktigaste uppgifterna när det kommer till underhåll av hus. Att dränera sitt grund skyddar huset från vatten och fukt, och en gedigen och grundligt utför dränering kan förebygga fuktskador och i förlängningen även husets skick.

Förutom dränering utför Upplands Boservice även isolering av husgrunder. Att isolera husgrunden är även det ett skydd mot fukt och vatten. Men det har faktiskt fler fördelar än så, att isolera grunden minskar energianvändningen då mängden förlorad energi minskar. Det är alltså en god investering för både ditt hus och din plånbok.

 

Schaktning för vatten och avlopp

Att schakta tomten är en central del i anläggningen av ett hus. Det är även ett måste i anläggning eller byte av vatten- och avloppsrör. Genom att gräva och förflytta jord till det djup som behövs kan rören placeras på ett djup som minskar risken för förfrysning under vintern och även utsattheten för andra hot. Upplands Boservice hjälper er i Uppsala och Enköping med schaktning.

Platt- och Stensättning

Platt- eller stensättning kan göra mycket för känslan och intrycket i en trädgård eller innergård. Vi kan hjälpa er med anläggning eller uppdatering av er drömträdgård. Att sätta kantsten mot rabatter eller gräsmattor skapar ett genomtänkt intryck och kan samtidigt vara ett snyggt sätt att framhäva fina detaljer i trädgården. Förutom plattsättning, stensättning och kantstenssättning kan vi även hjälpa er med att ta bort gamla rabatter.

 

Justering för asfalt och hårdgjorda grusytor

Funderar ni på att asfaltera garageuppfarten eller kanske föreningens parkering? Att asfaltera underlättar det kontinuerliga underhållet både när det kommer till ogräs och vinterunderhåll. Vi på Upplands Boservice har vana av att arbeta med hårdgjorda ytor i både grus och asfalt. Vi kan hjälpa er justera underlaget för att ni ska få bästa möjliga resultat på er asfaltering.

 

Hittar du inte den markarbetstjänst du letar efter? Kontakta oss så kan vi diskutera en lösning tillsammans!

Vill du veta mer om våra tjänster inom fastighetsskötsel, markarbeten eller markberedning?

Du når oss även på:

Kontakta Helen Johansson, 018-18 74 48, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia