Trädgårdar, Gräsklippning och Trädfällning

Få en lummig oas med Upplands Boservices Trädgårdsservice

Upplands Boservice kan hjälpa dig uppfylla dina trädgårdsdrömmar, allt från planering av trädgården till anläggningsarbete och skötsel!

 

Gräsmattor

Vi klipper era gräsmattor och rensar upp klippresterna för att ge er en tjock och grönskande gräsmatta. Vi erbjuder gräsklippning med både manuella och automatiska gräsklippare.

Planteringar & Rabatter

Planteringar och rabatter ger ett välkomnande intryck men kräver visst underhåll. Med Upplands Boservice kommer de alltid se välvårdade ut, vi sköter ogräsrensning, gödslar, planterar nytt och bevattning. Vi utför även kantbeskärningar av planteringar, grusgångar och rabatter.

Designa trädgård & utomhusmiljö

Förutom skötsel av trädgårdar kan Upplands Boservice även hjälpa mer era trädgårdsdrömmar. Vår kunniga trädgårdsingenjör ritar allt från rabatter till anläggningar och skapar en trädgård att trivas i.

Trädfällning & Trädbeskärning

Trädfällare/trädvårdare, eller arborister som det också heter räknas som ett av de farligare yrkena i Sverige. Att fälla träd kommer med flera risker och det är viktigt att det utförs av en yrkesperson för att minska risken för olyckor. Många felbedömer hur mycket ett träd faktiskt väger, en tall kan till exempel vara upp till cirka 40 meter höga och väger i genomsnitt några hundra kilo.

Upplands Boservice hjälper er med en säker och kontrollerad trädfällning och borttagning av stubbar. Vi kan även hjälpa er med beskärning av era träd för att de ska frodas och leva i många år framöver.

Är ni intresserade av vår trädgårdsservice? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper fastighetsägare i Uppsala och Enköping skapa lummiga oaser och vackra grönområden!

Vill du veta mer om våra tjänster inom trädgårdar och innegårdar?

Du når oss även på:

Kontakta Helen Johansson, 018-18 74 48, eller Daniel Boberg, 0171-47 83 20.

© Copyright 2017 Upplands Boservice AB | Webbplats från Intromedia